Showing 5743 results

Archival description
Advanced search options
Print preview View:

5407 results with digital objects Show results with digital objects

Familia Suñé

Fons que no és gaire extens i que la documentació que hi consta, la majoria és de tiratge. Hi ha alguna documentació personal, però no dóna una visió de la família Suñé.

Familia Suñé

Club Bàsquet Mollet

Es tracta del fons documental del Club de Bàsquet Mollet. El fons conté documentació que va desde l’any 1932 fins l’any 1991. La documentació compresa entre l’any 1932 i el 1943 fa referència a activitats realitzades per l’equip de bàsquet però que aquest, no estava constituït com a tal. No serà fins l’any 1943 amb els estatuts i el reglament que no hi haurà la constitució del Club de Bàsquet Mollet. Conté documentació variada amb un gran nombre de fitxes de jugadors per diferents categories i anys i resultats i classificacions dels diferents partits i diferents temporades. Hi ha també un gran nombre de publicacions d’esports i molts retalls de premsa amb articles que fan referència al Club, com resultats i comentaris de partits, les classificacions, anuncis de campionats, etc.
També hi ha documentació pròpia del club com les actes dels partits, circulars per als socis, programes de les diferents temporades i notes d’entrenament. Hi ha un gran nombre elevat de cartells on s’anunciaven els partits. Compta també amb documentació de l’activitat social del club on consta la seva relació amb la Parròquia de Sant Vicenç, invitacions, nadales, postals, etc. Aplega gran documentació fotogràfica aportada pel Sr Antoni Viladomiu on hi ha pendent de formalitzar una donació de 485 fotografies més.

Club Bàsquet Mollet

Club Ciclista Mollet

El fons conté únicament el resum de la temporada 1975 dels classificats en la categoria infantil i etiquetes de llegendes de fotografia.

Club Ciclista Mollet

Results 1 to 10 of 5743